Du er her

Dan Jørgensen er altid god for en gratis omgang

Dan Jørgensen er altid god for en gratis omgang

Som EU-parlamentariker nød Dan Jørgensen stor respekt. Han turde tale den magtfulde landsbrugslobby midt imod, kæmpede for dyrevelfærd og samlede en million underskrifter på nettet der bragte dyrevelfærd på dagsordenen i Europa.

Men det var en gratis omgang. Da han blev kaldt og blev landbrugsminister vendte han på en tallerken. Som minister har han faktisk ikke fremsat et eneste konkret lovforslag som kan øge velfærden for de danske svin, ikke forsøgt fx at få vedtaget en lov mod halekupering eller en lov med krav om at søerne skal gå løse. Dan Jørgensen er bange for ”Landbrug og Fødevarer”.

Den næste gratis omgang for Dan Jørgensen var oprettelsen af Måltidsrådet, og symptomatisk udnævnte han Søren Gade som det tidspunkt var direktør i ”Landbrug og Fødevarer” til rådets formand. Så mens MRSA breder sig fra svinestaldene til storbyerne skal den på det tidspunkt hovedansvarlige dansk landbrug beskæftiges med at få os danskere til at samles om måltider i stedet for at løse problemerne i de danske svinestalde. Vi skal spise sundere, lyder det fra Dan Jørgensen, mens det kød der er til rådighed bliver mere og mere inficeret med resistente bakterier.

Og mens forbruget af antibiotika fortsat stiger hos svineproducenterne, har Dan Jørgensen sat danskerne i gang med at stemme om en nationalret. Endnu en gratis omgang for Dan Jørgensen. Hvorfor handler han ikke på det altoverskyggende problem i dansk landbrug som bekymrer danskerne allermest: MRSA?

 

Medie: 
Nyhedstype: 

Tilføj kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> <p>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

© 2012 Henning V. jensen