Du er her

Morten Messerschmidts helt egen verden

Konfronteret med et nyt misbrug af EU-midler gennem MELD til DF-aktiviteter, denne gang 200.000 kr til DF's landsmøde 2014 og 2015, svarer Morten Messerschmidt på vanlig vis: ”I min verden har jeg ikke gjort noget forkert.” Betydningen af det udsagn er nu ganske klar for et flertal i den danske befolkning.

Mens Morten Messerschmidts succes som politiker gennem de seneste år er vokset, er hans ego også blevet større og større. Derfor har han bevæget sig ind i sin helt egen verden af megalomane forestillinger om hvem han i virkeligheden er. ”Jeg er for det første langt mere charmerende end alle andre politikere, og meget kønnere, jeg er langt klogere end alle andre. Hvor andre ser begrænsninger, ser jeg uanede muligheder. Jeg har mine egne love og min egen moral, derfor er jeg hævet over de andres love og de andres moral. Jeg kan gøre hvad jeg vil”, tænker Morten Messerschmidt. ”Og jeg slipper godt fra det”.

Men skæbnen kan være tung. Både for Morten Messerschmidt, men også for Dansk Folkeparti. Som Abraham Lincolk sagde engang: ”Man kan narre nogle folk altid, og alle folk en gang imellem; men man kan ikke narre alle folk altid.”

 

Nyhedstype: 

Tilføj kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> <p>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

© 2012 Henning V. jensen